begin tot eind

Je bent een zaadje of een ei en komt elkaar in moeder tegen je nestelt samen in een wand tot zover weinig aan de hand je deelt jezelf miljoenen keren daarna moet je proberen uit die buik te raken om van het leven iets te maken maar wat dat iets is is wel vaag want of je slaagt dat blijft de vraag niet iedereen heeft gelijke wensen dus vind maar tussen al die mensen die ene die zegt zo is het goed je doet echt alles hoe het moet er valt altijd wel iets aan te merken kijk maar naar de scholen en de kerken die je zeggen welke kant de juiste is als je ons volgt vermijd je de verdommenis of aan de zijlijn al je vrienden die hun lauweren verdienden door jou ongevraagd te adviseren door jou persé iets te leren of de boeken van de wijzen die levenslessen van de grijzen die de waarheid zeggen te kennen waar jij ,moeilijk aan kunt wennen tot aan dat onvermijdelijk dat moment waarin jouw pad zijn einde kent dan kijk je terug en denk je onvoldaan was ik nou maar toch mijn eigen pad gegaan.

Dagvers: Iedere dag een vers naar aanleiding van het boekje “Elke dag een tekening” waarin ik dagelijks word uitgedaagd een tekenopdracht uit te voeren. Laat ik nou tekenen met woorden!
De opdracht van vandaag:

Teken iets met één lijn

Je kunt me volgen door je mailadres in te vullen in de linkerkolom van deze pagina en op de de ‘volg’ -link te klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.