zal ik?

diep in mij
woont de twijfel
denk ik
ik mag hem niet zo
geloof ik
hoewel… 
misschien is ie wel aardig
of toch niet?
zal ik hem eens,
terwijl ik schrijf,
naar boven halen?
kijken wat dat doet?
nee… 
dat kan niet goed zijn
voor dit gedicht
toch?

4 thoughts on “zal ik?

  1. Zal ik reageren om te zeggen dat ik van het gedicht heb genoten? Of dring ik me dan teveel op? Toegegeven, ik vond het mooi en goed gevonden. Maar weet hij dat dan nog niet? Gewoon liken is wel te gemakkelijk… Maar hoe schrijf ik een oprechte reactie? Bloggen is hard werken, dan kan je af en toe genieten van een complimentje. Ach, ik weet het niet meer. Ik wil zoveel zeggen maar ik weet niet hoe. Zou een cola of een avondje tv soelaas brengen? Maar ga ik dan niet de hele tijd aan dit mooie gedicht denken? Help!

    Geliked door 1 persoon

    • Ach ik weet het ook niet. Is liken van de reactie genoeg? Of moet ik wat antwoorden? Wat zou hij bedoelen met dat cola en tv? Mag ik m dat vragen? Of dring ík me dan teveel op? Zou ie mij dan dom vinden? Of brutaal? Ach ik reageer maar beter niet.

      Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.